Рекламу ліків «Вогненний дракон» показували по телевізору. А в мене — 67-літнього інваліда ІІ групи — пухлина передміхурової залози. З екрана обіцяли зцілення — і я піймався на гачок. Зателефонував до Одеси. Мене зв’язали з лікарем — солодкоголосою Тетяною Н.
Її докази були дуже переконливі. Навіщо, мовляв, іти «під ніж», на операцію в тисячу доларів, коли є відмінний цілющий засіб, який допоможе мені швидко звестися на ноги? І правда, непогано було б обійтися без скальпеля! — подумав. Але ціна «дракона» — 2300 гривень — мене підкосила. Де вже мені, інваліду, такі гроші узяти? — запитую. Отут і покласти б слухавку, але «добросерда і турботлива» жінка погодилася зробити мені знижку. Моє здоров’я подешевшало більш ніж у два рази — і я не встояв.
Вже за три години до мого будинку під’їхав червоний «жигуль», кур’єр вручив мені ліки й інформацію про їх уживання, узяв 1188 гривень і поїхав.
Пив я «дракон» сумлінно і свято вірив, що він мені допоможе (за таку-бо суму!). Але до кінця вживання стан мій тільки погіршився.
І знову я телефоную до Одеси. А Тетяна Н. мені пояснює: повторити, мовляв, треба. За які такі гроші? «А це вже ваші проблеми. Хочете вилікуватися — знайдете!» Я розплакався і поклав слухавку.
Більше я нікому не вірю. І всіх прошу: не «ведіться» на рекламу «унікальних» і «суперцілющих» препаратів, які вичавлюють з вас останні гроші! Користі від них жодної. Вірте тільки фахівцеві, який вас лікує і його рецептам. І будьте обережні з рекламою!
Дід Василь.
Тузли
Татарбунарського району
Одеської області.