Щороку напередодні довгоочікуваних свят наші чиновники згадують про простих людей, роблять усе, щоб порадувати дітей. У всякому разі — кажуть про це. От і на сторінках «Голосу України» у замітці «Щоб діти вірили в диво» начальник Головного управління культури А. Биструшкін наголосив, що жодна малозабезпечена дитина країни не залишиться без уваги перед святами.
Але моїх чотирьох дітей, яких я піднімала на ноги сама, з року в рік ця увага чомусь обходить стороною. Наша родина була і багатодітна, і незаможна, але міська влада ніколи не балувала моїх дітей подарунками. Старші син і дочка вже повнолітні. А молодшим дочкам-близнючкам по 13 років. Два роки тому мої дівчатка написали Л. Кучмі лист із поздоровленнями до свята і з величезним проханням подарувати їм телевізор. Адже вони не бачать ані фільмів, ані телепередач, а я займаюся проблемами виживання великої родини і не маю можливості купити їм цю розкіш. І без того багато чого не вистачає... 
Але відповіді ми так і не дочекалися. І остаточно переконалися, що можновладцям немає до нас діла. Ми перестали вірити в диво.
 
Роздільна Одеської області.
P. S. «Сім’я» просить звернути на лист увагу всіх, хто міг би зробити цей подарунок двом 13-річним дівчаткам і їхній мамі. Адресу родини Чуйкіних можна довідатися за телефоном 8(044) 454-88-66.