Шампанське за рецептурою сторічної давності розпочало випускати ВАТ «Одесавинпром». Рецептуру шампанського «Ексельсіор» з винограду сортів «шардоне» і «піно» знайшли в міському архіві. Вирішено відновити не тільки його унікальні смакові якості, а й форму пляшки, корок, етикетку. Нове шампанське торговельної марки «Французький бульвар» за всіма ознаками буде саме таким, яким воно було в 1894 та 1900 роках, коли здобуло золоті медалі на всесвітніх виставках у Бухаресті та Парижі.
Вибір редактора
Популярне за тиждень
-
1День Європи в Україні: Єдність у різноманітті 581
-
2Верховна Рада України продовжила строк дії воєнного стану в Україні 195
-
3Парламентом прийнято Закон України «Про внесення змін до деяких законів України щодо народовладдя на рівні місцевого самоврядування» 116
-
4У Комітеті з питань аграрної та земельної політики відбулась робоча нарада щодо спрощення процедури відведення земельних ділянок для розвитку цифрової інфраструктури 98
-
5Українські аграрії вже засіяли майже 3,5 мільйона гектарів ярих зернових і зернобобових 92