Попри перемир’я, два села Попаснянського району — Троїцьке та Чорнухине і далі залишаються відрізаними від зовнішнього світу. Про кінець бойових дій тут лише мріють. Голова Луганської ОДА Геннадій Москаль у неділю спробував заїхати до Чорнухиного та Троїцького трасою «Артемівськ—Дебальцеве» в Донецькій області, якою користувалися раніше, доставляючи у села пенсії, соціальні виплати та гуманітарну допомогу. 
Це був і до останнього часу залишався єдиний шлях, яким можна було б сюди дістатися. На жаль, нині нічого не вийшло. Траса все ще перекрита внаслідок бойових дій. Село Логвинове, що за декілька кілометрів від Дебальцевого, продовжують утримувати бойовики. До того ж російські регулярні війська, які захопили село, звідти вже вийшли. Їм на зміну прибули так звані козачки «Всевеликого війська донського», серед яких багато мешканців Луганщини. Нікого по трасі вони не пропускають.
«Оці, так би мовити, «воїни» з кашею в голові включили дурника й кажуть, що ніякого перемир’я ні з ким не підписували, тому нікого в Дебальцеве не пропустять, а якщо хтось спробує проїхати, відкриють вогонь на ураження, — поділився враженнями Геннадій Москаль. — У мене особисто немає жодних сумнівів, що цей сценарій узгоджений із росіянами. Тож Чорнухине і Троїцьке й надалі повністю заблоковані, там відбувається гуманітарна катастрофа. Мирні мешканці, котрі залишилися, сидять у підвалах, продукти закінчуються. Та евакуювати селян звідти не можна, бо цього не хочеться «козачкам» із росіянами».
Однак згодом з допомогою Генштабу та керівництва ЗСУ нарешті вдалося знайти вихід із ситуації і доставити гуманітарний вантаж для населення двох населених пунктів.
До речі, відносну бойову тишу ремонтні бригади використовують для відновлення систем життєзабезпечення, ушкоджених під час попередніх обстрілів. Уже вдалося відремонтувати магістральний газопровід високого тиску поблизу Новотошківки Попаснянського району. Газозабезпечення встановлено у більшості населених пунктів прифронтової зони.
Луганська область.