Сорок сім автомобілів «Таврія» отримали від держави херсонські ветерани нинішнього року, що на вісім менше, ніж торік. З такими темпами останньому в черзі, де перебуває понад дві з половиною тисячі ветеранів, автомобіль дістанеться не раніше, ніж через 50 років.
Шліть комбайни на конвертах...
На Херсонському поштамті відбулася презентація поштової марки «Херсонська область». На прямокутнику номіналом 45 копійок зображено «візиткові» атрибути південного міста: пам’ятник першим корабелам та комбайн серед хлібного колосся. Це третя марка, випущена Херсонським поштамтом. Але на відміну від попередніх, що «ходили» лише в межах області, новинка буде популяризувати Херсонщину по всій Україні.
Штани для закордону
Вигідне замовлення отримало провідне швейне підприємство Херсона фабрика «Красень». Словацька фірма, що давно придивлялася до виробника і «випробовувала» його невеликими партіями одягу, уклала угоду на пошиття 10 тисяч пар брюк та 5 тисяч чоловічих костюмів щомісяця. Елегантні чоловічі костюми шиють на «Красені» і для німецьких партнерів.