Якщо у вас з’явилися нові можливості та перспективи, намагайтеся на цьому тижні закріпити їх.
ОВЕН. На вас очікують успіх й удача. Хтось може отримати нагороду або премію. У когось можуть налагодитися добрі стосунки і з начальством, і з підлеглими. Ви здатні на цьому тижні вирішити питання, пов’язані з новими проектами та їх фінансуванням. Вам потрібно зробити те, що ще недавно не було зроблено вами або кимсь із співробітників або підлеглих. Це буде кропітка робота. Але успіх все одно можливий, незважаючи на труднощі.
ТЕЛЕЦЬ. Ваші можливості стануть ширші завдяки партнерським або подружнім стосункам. Матимете змогу розширити свій кругозір, власні пізнання й налагодити перспективні інтелектуальні зв’язки із закордоном або іншими регіонами. Зможете закріпити досягнутий успіх у своїх творчих задумах. До вас повернуться почуття або людина, яку ви колись кохали.
БЛИЗНЮКИ. У цей період очікуються позитивні зміни на роботі, підвищення окладу, переведення на вищу посаду або перехід на іншу роботу. Можна вдало вирішити питання, пов’язані із спільними або чужими грошима, а також зі спадщиною. У цей час інтенсивна терапія або навіть хірургічне втручання може позбавити вас хвороби.
РАК. Завдяки своїй поведінці матимете прихильність і симпатію до себе оточуючих. Станете помітніші в товаристві, на вас звертатимуть особливу увагу. Використайте цей час, щоб стати більш популярними і відомими. Цими днями ви зможете повернутися до навчання або пошуку потрібної інформації.
ЛЕВ. Ви будете зосереджені на своїй роботі, на виконанні службових обов’язків. Можливо, у вашому колі з’явиться співробітник, який приверне до себе вашу увагу. У цей час турботи можуть бути пов’язані з переїздом, отриманням квартири, купівлею будинку або дачної ділянки. Особливу увагу слід приділити здоров’ю.
ДІВА. На вас очікує успіх в особистому житті, у спілкуванні з коханими і дітьми. Можете починати втілювати в життя свої плани. Ймовірні успіхи в публічних виступах, на сцені, у викладанні. Будете яскраві й привабливі, помітні для протилежної статі. Успішними можуть бути спільні поїздки, вони розширять ваше коло спілкування і знайомств.
ТЕРЕЗИ. Найважливішою для вас на цьому тижні буде ваша сім’я або домівка. Організуйте для домашніх свято або запросіть додому гостей. Можливо, ваш заробіток дасть змогу щось зробити для придбання чогось істотного. Використайте кінець тижня, щоб усамітнитися, побути хоч трохи віч-на-віч з самим собою.
СКОРПІОН. Це чудовий час для інтелектуальної діяльності й навчання. Ви легко сприйматимете інформацію, спілкуватиметеся. Можуть бути дуже цікаві поїздки і знайомства з відомими та яскравими людьми. Ви самі в очах інших людей матимете вигляд досить авторитетної і знаючої людини.
СТРІЛЕЦЬ. У центрі вашої уваги можуть опинитися питання заробітку або цінностей. Можливо, ви захочете отримати зиск від таємної діяльності або неоподатковані гроші. Успішною буде прихована діяльність. Зробіть спробу організувати зустріч зі своїм керівництвом у неформальній обстановці. У цей час ви зможете нарешті побачити результати своєї багаторічної праці.
КОЗЕРІГ. У вас з’явиться бажання бути в центрі уваги. Для цього ви захочете зібрати своїх друзів або однодумців, імовірно, з метою об’єднати їх. Можете очолити великий колектив або отримати прибуток від громадської роботи. Сприятливий час повернутися до навчання або для самовдосконалення. Можете зустріти давніх знайомих або вирушити в турпоїздку.
ВОДОЛІЙ. Цими днями вам може бути найкомфортніше на самоті й у тиші. Це непоганий час для творчої або науково-дослідної роботи. Мало того, такий вид діяльності може привести вас до довгоочікуваної мети або наблизити до неї, принести значний професійний успіх і відкрити нові перспективи. Використайте цей тиждень для профілактичного лікування.

РИБИ. Ваші інтереси стосуватимуться друзів та однодумців. У вас можуть з’явитися багаті спонсори або впливові люди, які допоможуть просунутися уперед або здобути репутацію. Будь-яка така протекція може відіграти неабияку роль у вашому житті. Можете серйозно зайнятися своєю освітою або самоосвітою, що в майбутньому відкриє перед вами нові обрії.