Тиждень буде сповнений емоційних підйомів та спадів. Шукайте компроміси — це зробить ваші стосунки з близькими міцнішими. З’явиться потрібна інформація, яка допоможе правильно оцінити поточний стан справ.
ОВЕН. Якщо піддастеся бажанню сховатися від проблем, які треба було давно розв’язати, то тільки погіршите своє становище. Задоволення принесе прихована від людських очей діяльність. Навіть якщо це внутрішня робота над собою, ви відчуєте її позитивний результат. Вихідні проведіть на самоті.
ТЕЛЕЦЬ. Може виникнути тривале романтичне почуття. Проведіть більше часу з коханим(ою) або сплануйте відпочинок із дітьми. Надмірні витрати на друзів або розваги можуть викликати у близьких ревнощі. Намагайтеся не доводити свої стосунки до конфлікту.
БЛИЗНЮКИ. Надто ретельне виконання професійних обов’язків може призвести до нехтування домашніх справ. А отже, і до конфліктів. Сприятливий час для вкладання коштів у розширення бізнесу або придбання нерухомості.
РАК. Можливо, у вас з’явиться привід відмовитися від співпраці з деякими партнерами. Варто пошукати компромісне рішення. У декого можуть постати труднощі у стосунках із родичами. Особливої сили й упевненості вам додасть уміння спілкуватися.
ЛЕВ. Якщо докладете зусиль, можете розв’язати свої фінансові проблеми: віддати борг або сплатити податки. Дехто може відчути сильне внутрішнє невдоволення. Не варто у цьому звинувачувати когось — буде скандал. Можете дістати неафішовану підтримку або знайти прихований стабільний заробіток.
ДІВА. Усі ваші ініціативи і починання матимуть успіх. Своєю присутністю можете ощасливити будь-яке товариство, тож не сидіть удома. Але... ваші фінансові витрати можуть загострити стосунки з чоловіком (дружиною). Краще, якщо у своїх бажаннях будете скромними. Не провокуйте нікого на конфлікт.
ТЕРЕЗИ. Вас дратуватиме і вимушене неробство, і перевантаження на роботі і вдома. Начальство може доручити вам вирішити делікатне питання, з чим упораєтеся і за що отримаєте разову премію. Можете використати цей тиждень для спілкування з начальством у неформальній обстановці.
СКОРПІОН. Відчуття невдоволення може призвести до того, що почнете потурати своїм слабкостям. Це, зрештою, не принесе радості, а лише спустошить гаманець. Активізуйте свою діяльність, пов’язану з людьми здалеку.
СТРІЛЕЦЬ. Розриватиметеся між домом і роботою. Можете постати перед необхідністю швидко вирішити: «так» чи «ні» у питанні придбання чи продажу нерухомості. Можливо, для цього необхідно буде взяти кредит. Використайте цей тиждень для стабілізації особистих стосунків.
КОЗЕРІГ. Доведеться вирушити в дорогу. Можете провести ділові переговори і до кінця тижня оформити важливі документи. Якщо вам потрібна юридична консультація, не відкладайте її отримання на інший час.
ВОДОЛІЙ. Розподіл спільних прибутків призведе до невдоволення. Буде сумнів, що з вами повелися справедливо. Стережіться брутальності й насильства, не ризикуйте, не спілкуйтеся з малознайомими людьми. Присвятіть цей тиждень своєму здоров’ю. Інтенсивне лікування дасть чудові результати.
РИБИ. Ваші творчі починання й ініціативи принесуть конкретні результати. Оточуючі відчуватимуть вашу натхненність і привабливість. Частіше відвідуйте світські заходи. Можливо, ваша половина витратить на себе грошей більше, ніж передбачалося. Не конфліктуйте з цього приводу.