Cемирічний Олексій Керноз із Дніпропетровська, мабуть, народився в сорочці. Оце тільки вчора відсвяткував іменини, а сьогодні... випав з балкона   десятого поверху.
Хлопчик був удома зі старшою сестрою, та дозволила братику бавитися на балконі. Він виліз на стілець з іграшковим автомобілем в руках, але той несподівано вислизнув, а Олексій спробував перехопити його і полетів слідом за іграшкою з балкона. На щастя, залишився живим. І навіть з порівняно незначними ушкодженнями. Медики-травматологи не пам’ятають такого, щоб хтось упав з більш ніж 30-метрової висоти, ще й почувався нівроку. Лікар Едуард Резунов каже, що його підопічний скоро позбудеться будь-яких наслідків свого «польоту».
Олексій справді швидко опам’ятався і забув про той жах. Тепер охоче розповідає, що та як з ним трапилося: спершу порятував карниз кількома поверхами нижче, за який зачепився. А потім розлогі гілки старого абрикосового дерева — у його пружну крону потрапив хлопчик і зависнув. До речі, саме цієї весни сусіди в один голос наполягали: спиляти старий абрикос, щоб не захаращував подвір’я! Говорили-балакали, але не спиляли — залишили справу до осені. Тепер, мабуть, і не спиляють!