Цей тиждень вирішальний. Ви маєте зробити вибір, який визначить спосіб життя на багато років. Якщо зможете позбутися самообману й ілюзій і подивитися розсудливо на обставини, в яких ви перебуваєте, побачите реальні перспективи.
ОВЕН. Зосередьтеся на ремонті квартири, на купівлі-продажу нерухомості або на стосунках з батьками. Приймаючи рішення, пам’ятайте, що це надовго. Сприятливий час для зміцнення старих або налагодження нових романтичних стосунків.
ТЕЛЕЦЬ. Приймете рішення про стосунки з родичами і сусідами. Намагайтеся досягнути порозуміння. Для багатьох велике значення матимуть навчання, інтелектуальна діяльність і поїздки. А нові знайомства будуть тривалі.
БЛИЗНЮКИ. Доведеться вирішити питання про добробут, матеріальне становище й визначитися з джерелом заробітку. Зможете сформулювати систему цінностей, яка матиме для вас значення в найближчі роки. На цьому тижні можете владнати непорозуміння з партнерами з-за кордону.
РАК. Визначаєте для себе новий спосіб дій. Треба подумати про зміну свого іміджу, мало того — взяти на себе відповідальність не на словах, а на ділі. На цьому тижні друзі можуть спокушати вас — не піддавайтеся, інакше дуже пошкодуєте.
ЛЕВ. Внутрішня робота приведе до важливого рішення, за яким будуть конкретні дії. Вам краще не афішувати своє рішення, набагато дійовішими будуть вчинки і справи, навіть якщо їх ніхто не помітить. Тільки не обманюйтеся, що можете поїхати надовго і так вирішити проблеми.
ДІВА. Рішення, які вам доведеться прийняти, стосуватимуться друзів, однодумців і громадської діяльності. Не бійтеся труднощів і відповідальності — ви з цим впораєтесь. А це, в свою чергу, сприятиме підвищенню вашого авторитету.
ТЕРЕЗИ. Треба визначити свою життєву мету, якщо вона реальна, ви її досягнете. На цьому тижні може бути багато турбот, пов’язаних з іноземними гостями або з питаннями, що стосуються вищої освіти. По допомогу звертайтеся до друзів.
СКОРПІОН. Перед вами стоятиме завдання визначити свої стосунки із зарубіжними партнерами або тими, хто перебуває дуже далеко. Приймаючи рішення, пам’ятайте, що ця співпраця буде довготривала.
СТРІЛЕЦЬ. Перед вами постане потреба вирішити питання, пов’язані з податками, спадщиною або чужими грошима. Не беріть позик, кредитів, не позичайте самі грошей і нікому не давайте в борг, ви надто довго їх віддаватимете або отримуватимете.
КОЗЕРІГ. Доведеться приймати важливе рішення, що стосується партнерських і подружніх стосунків або судових розглядів, але пам’ятайте, що це може затягнутися на довгі роки. На цьому тижні можете вирішувати питання спадщини і чужих грошей.
ВОДОЛІЙ. Слід вирішити, виконання яких обов’язків буде для вас важливим і головним на тривалий час. Відхід від цього рішення може лише ускладнити життя. Протягом тижня будете схильні витрачати гроші на задоволення, дітей або кохану людину.
РИБИ. Головним буде прийняття рішення, що стосується ваших любовних справ, дітей або хобі. Не забувайте, що це рішення матиме силу досить тривалий час. Можна зосередитися на хатній роботі, наприклад, зробити у квартирі перестановку або купити сучасну побутову техніку.