На цьому тижні можуть статися несподівані події, що розкриють перед вами нові можливості. Буде шанс щось змінити у своєму житті.
ОВЕН. Хороший час для заняття домашніми справами, ремонту в квартирі або спорудження будинку. Цими днями ви зможете налагодити хороші стосунки з персоналом або з тими, хто на вас працює, виявіть до них щедрість. Займіться облаштуванням робочого місця або поліпшенням режиму роботи. Можливі зміни в таємних особистих мотивах. З’являться хороші ідеї і плани для вирішення фінансових справ.
ТЕЛЕЦЬ. Займіться активним пошуком інформації, здобуттям знань. Вас можуть зацікавити нові оригінальні ідеї і відомості, що матимуть надалі практичне застосування. Відрядження, пов’язані з бізнесом або професійними справами, будуть корисні й перспективні, принесуть визнання або романтичне знайомство. На цьому тижні приділіть більше уваги дітям. 
БЛИЗНЮКИ. На цьому тижні внесете різноманітність у роботу, щось удосконалите. Для успішнішого розвитку бізнесу, щоб досягти поставлених цілей, треба співпрацювати або об’єднатися у професійні групи і організації. Якщо відчуваєте, що назріли кардинальні зміни у професійній діяльності, скористайтеся цим тижнем і розпочніть якусь справу.
РАК. Зростуть ваша активність і впевненість у собі. Якщо щось задумали, то нині зможете наполягти на своєму. З’являться несподівані можливості для подорожей або цікавих поїздок. У поїздці може зав’язатися дружба з іноземцями або людьми здалеку. Виникне бажання щось змінити в своєму житті.
ЛЕВ. Важливою подією цього тижня може стати зміна перспективних цілей. Ці зміни вплинуть на ваше фінансове становище, можливо, зміниться ставлення до спільного володіння й ресурсів. Велика ймовірність залучення до серйозних спільних справ, виникнуть нові можливості для здійснення планів і реалізації ідей, але не варто їх афішувати. З’являться нові знайомства й покровителі. 
ДІВА. Сприятливий період для активної співпраці з друзями і громадськими організаціями. Зможете виявити інтелект і обізнаність, що сприятливо позначиться на ваших авторитеті й лідерстві. Якщо буде інтерес до вищої освіти, релігії або філософії, використайте його для духовного самовдосконалення.
ТЕРЕЗИ. На цьому тижні підхід до професійних справ буде енергійнішим і честолюбним. Можливий початок нової кар’єри або реорганізація старого бізнесу. Перспективи тримайте в таємниці. Якщо можете щось змінити, зверніть увагу на те, що легко зробити. 
СКОРПІОН. Ваше громадське життя може стати незвичайним і захоплюючим, якщо не сидітимете вдома, а виявите ініціативу і активність. Заплануйте на цей тиждень більше різноманітних інтелектуальних заходів і зустрічей. Це принесе нові й корисні знайомства. Якщо ваші ділові інтереси перетинаються з інтересами іноземців, використайте цей час, щоб познайомитися з ними ближче, ваші стосунки можуть перерости у дружні.
СТРІЛЕЦЬ. Ви жадатимете свободи. Просто на цьому тижні у вас з’явиться такий шанс. Тільки визначтеся, що означає для вас свобода, і не забувайте, що більше свободи, то більше самотності. Цей період характерний змінами в емоційному настрої. Ваші думки — про роботу або здоров’я. В цей час можлива втрата того, що вам вже не потрібно, прийміть її з полегшенням.
КОЗЕРІГ. Вірогідні раптові короткі поїздки або зустрічі. Успішними будуть спільні справи. Ваші інтереси можуть розширитися і увагу привернуть суперсучасні засоби зв’язку. Це сприятливо позначиться на вашому авторитеті. Зросте інтерес до релігії, філософії, вищої освіти або подорожей. Хороший період для навчання, читання лекцій і ведення справ з іноземцями.
ВОДОЛІЙ. У цей період можливі коливання у фінансових справах або несподівані зміни в особистій оцінці і ставленні до грошей і матеріальних благ. Причиною можуть бути невідкладні справи або потреба придбання чогось для дому і сім’ї. Цілком можливо, що розв’язання сімейних проблем спроститься, якщо звернетеся по допомогу до начальства або партнера.

РИБИ. Ви будете дуже активні й наполегливі у своїх любовних справах, головне не перестарайтеся, будьте делікатні, тоді зможете гармонізувати стосунки з коханою людиною. Період сприятливий для досягнення гармонії у шлюбі й партнерстві.