Переможницею регіонального пісенного фестивалю «Талант Гранд Піца» стала Сюзанна Ремигайло. Перемога прийшла до молодої співачки тому, що вона замість таланту продемонструвала кожному членові авторитетного журі... самі знаєте.
Приємна новина
На 1,2-відсоткове зниження тягара податкового преса встановлено 25-відсотковий податок на додану вартість.
Краще не треба
Спробуй поставити під сумнів їхню добросердечність, великодушність, людяність і вони враз перегризуть тобі горло.
Модерністи проти модерну
Модерністи різноманітних видів мистецтв звернулися з колективним листом-скаргою до всіх існуючих інстанцій. Річ у тім, що в буфеті при їхньому Палаці топ-модерну годують лише борщем із недолугих смислових галюцинацій та рагу із абстрактної абрикосової мезги на тлі блакитного позитиву, запряженого у трійцю індиків, а наливають у кришталеві келихи з кришками, але без дна вогняно-перламутрову ентропію, котру можна понюхати лише у протигазі та й те заспокоюючи себе примовляннями, що ти — істинний модерніст.
Анонс
Вийшов черговий номер часопису «Олігархічний вісник». Цей номер призовий, кожний, хто запропонує свій рецепт — як краще мочити опозиціонерів, отримає іменний кийок для розгону населення, а серед усіх учасників конкурсу буде розіграно суперприз — кольорову світлину яхти з автографом її власника.
Культурно кажучи
З культурою та мистецтвом у БРК, за висловом одного з найяскравіших і найвизнаніших їхнього представника, — просто зашибись!
З випередженням графіка
У Кизяківській адміністрації БРК настільки захопилися видаванням державних актів на володіння банановими ділянками, що не помітили, як розпродали вже всю Польщу, Німеччину, Італію й навіть Аляску.
Думи їхні, думи...
Ні про який геноцид проти власного народу можновладці Бананового Маразмадору практично не думають. Вони думають лише про те, як би примножити свої капітали, про купівлю нерухомості за кордоном, про персональні авіалайнери та яхти, а геноцид — то лише похідне.