Цей заголовок курінному навіяли бувальщини Олексія Коробейника із Сумщини. У нього, на жаль, із освоєнням-озвученням фото якось не склалося, а от історії, принагідно, він розповів ловкі. Не гріх їх усім шанувальникам «Куреня» навіть показати. Отже:
Трапилося це у Польщі, у Гдині чи Гданську — не має значення. Походжаючи вечірніми вулицями міста, кілька наших морячків надибали скромненький будиночок із вивіскою — «Для спраглих». Біля дверей, відповідно, теліпався чайник... Моряки зайшли у двері, назустріч — сама люб’язність — гоcподиня:
— То цо, панство, хце, — таких, таких чи онаких? — і розкладає на столі фото красунь...
— Але ж біля входу — чайник?! — мовив хтось із хлопців.
— То пан хце, жеби за 100 злотих живу виставила?..
А ось інша історія:
У 60-і роки я навчався в Архангельському педінституті. По дорозі до вузу на вул. Урицького стояла «Блинная». Там студенство пило каву з молоком, чай, ласувало млинцями та їло варені яйця — дешево й сердито. На столах — хліб, гірчиця, перець, сіль, звісно, безплатно. Заходимо якось, а там на стіні красуєтся величезними літерами свіже оголошення: «Пальцями і яйцями в сільничку не лазити!» А на столі ж, біля сільнички — ані тобі ложечки, ні бодай якоїсь кописточки. Викликаємо завідуючу, просимо прочитати плакат, та, не розуміючи, що й до чого, читає раз, дивиться на нас, наче на марсіан, ми продовжуємо гнути своєї, вона ворушить губами вдруге, втретє — і, нарешті, прозріває, пече рака, кидаєтся до стіни, зриває свій шедевр і, під наш регіт, зникає у своїй комірчині...
Дякуємо панові Олексію за розповіді... Але повернімося до наших «жен». Варіант буковинця Василя Момотюка, на дуже суб’єктивну думку курінного, потягнув на трійку балів:
Забігайлівка для учасників «Формули 1+1» на території ЄЕП! Тож загалом у пана 
В. Момотюка тепер 13 балів.
У давньої знайомої, призера «Куреня» Ганни Цибульської є інші види на це бардельєро. І отримує вона п’ять зірок, даруйте, балів. Отже:
Загратований мотель — це така собі модель проживання без жінок з купою чужих дівок.
А наш лідер марафонських фото-гонок Володимир Пузанов (до речі, у нього вже 20 балів) укотре доводить, що йому пальця в рот не клади — відкусить десять:
Тут чоловікам гарантується справжній затишок! Будівля мотелю витримує землетрус, пряме влучання атомної бомби, критику начальства, лайку дружини і навіть — тещі...
А конкурс наш котиться далі, цього разу курінний пропонує вам «Два по сто» — такий пароль до ваших варіантів підписів до ось цього хмільного фото. Чекаю!