Тиждень активності та енергійності, головне — скористатися цим конструктивно. Можливо, ви зрозумієте: цілі, що їх ви перед собою поставили, нереальні. Амбіції можуть бути не реалізовані тільки через те, що ви не змогли виявити силу волі та впевненість.
ОВЕН. Якщо відчуваєте необхідність усамітнитися і у спокійній обстановці обдумати важливі справи, то на цьому тижні матимете таку можливість. Ваш організм дуже виснажений, тому починайте відновлювати свої життєві сили. Внутрішні процеси, що відбуваються зараз у душі, потребують особливої уваги, вам слід багато що переглянути і передумати. 
ТЕЛЕЦЬ. Це сприятливий період для активних спільних дій з колективом або з групою однодумців. Можете використати цей час для ініціатив у своїй громадській або політичній діяльності. До вас можуть звернутися по допомогу друзі або хтось із знайомих. Ваші стосунки з дітьми можуть змінитися на краще, якщо йтимете на поступки. Можливе корисне знайомство. 
БЛИЗНЮКИ. У вас на роботі можуть відбутися зміни, які давно назрівали, що наблизить вас до поставленої мети. Можливо, ви обіймете певне становище, отримаєте звання, посаду чи досягнете професійного успіху. Активізуйте професійну діяльність. Обговоріть з начальством плани та ідеї. 
РАК. Якщо останнім часом у вас виникали труднощі, пов’язані з вищою освітою, видавничою справою або із співпрацею з іноземними партнерами, то на початку цього тижня зможете їх вирішити. Розв’язання цих проблем потребуватиме величезних зусиль, проте будете задоволені результатом.
ЛЕВ. Колишні нерозв’язні фінансові проблеми з партнерами можна буде владнати за умови, що ви докладете до цього неабияких зусиль. Питання отримання прибутку, спадщини, оподаткування, мита, позик і кредитів також можуть бути вирішені. Можливо, отримаєте нарешті винагороду за свою роботу. 
ДІВА. На цьому тижні ви можете позбутися будь-якої залежності. Можливо, нарешті зважитеся взяти на себе обов’язки та відповідальність, що допоможе обійняти вищу посаду, досягти незалежного становища, підвищення по службі. Якщо хочете поліпшити стосунки з дружиною (чоловіком) або партнерами по бізнесу, то на цьому тижні буде така нагода. 
ТЕРЕЗИ. Якщо ви протягом тривалого часу намагалися щось опанувати або знайти потрібну інформацію, то на цьому тижні отримаєте довгоочікуваний результат. Чіткішими й конкретнішими стануть питання, пов’язані з чужими грошима, оплатою оренди. Вам доведеться знову відстоювати завойоване раніше становище і статус. Використайте свою інтуїцію. 
СКОРПІОН. Якщо маєте заповітну мрію, то на цьому тижні можете багато що зробити для її реалізації. Плани здійсняться за допомогою однодумців або друзів. Якщо ви працюєте з партнером або у команді, то можливий успіх. Ви можете його закріпити інтенсивним колективним навчанням, засвоєнням необхідних навичок, при цьому імпровізуйте та експериментуйте.
СТРІЛЕЦЬ. Ви можете повернутися до обговорення з начальством або з батьками отримання матеріальної підтримки. Якщо ви ще не розпочали ремонт своєї квартири чи офісу, але вже запланували, то зараз для цього саме вдалий час. Цей тиждень дає можливість виправити в домі те, що раніше було погано зроблено. Крім того, відбудеться помітний прогрес у справах, пов’язаних із майновими питаннями, нерухомістю, власністю, земельними ділянками. 
КОЗЕРІГ. Скористайтеся цим періодом, щоб підвищити свою кваліфікацію або розширити ділові зв’язки, зокрема з іноземними громадянами, організаціями і підприємствами. У вас з’явиться можливість подолати перешкоди і проявити себе, довести, що можете багато чого домогтися, якщо будете активні та заповзятливі.
ВОДОЛІЙ. Ви нарешті знайдете перспективне джерело заробітку і міцний матеріальний фундамент, грунт під ногами. Причому розміри заробітку цілковито залежатимуть від вашої активності, ініціативності і творчого підходу. Якщо для вирішення поточних справ вам бракує коштів, можете звернутися по допомогу до батьків. 
РИБИ. Прагнення самоствердитися може призвести до того, що ви нехтуватимете правилами гри і вестимете подвійну гру, за що одразу поплатитеся. Критично поставтеся до оцінки свого впливу, правильності вчинків. Це період, коли ви можете змінити в собі все, що вас уже не влаштовує.