Розумаки

Які розумні люди працюють у конторах! Ще жоден з них не сказав уголос, що те, чим їм доводиться займатися, — це стовідсоткова дурниця!
Бібліоманія
Пройшов регіональний конкурс книговидавців. У номінації «Кладезь мудрості» лаври переможця дістались Рябку-Бузувірському за книгу «Маразм». У номінації «Маразм» перемогла книга Ванеси Запродайло «Кладезь мудрості».
Слухай сюди!
З метою розвитку демократії, свободи слова, плюралізму створено гільдію головних послухувачів.
Чекаємо
Відкрито Центр з реабілітації олігархів. Планується, що олігархи та члени їхніх родин відпочиватимуть тут від непосильного паразитування: кластимуть зуби на полицю, з ранку до ночі вкалуватимуть за копійки, слухатимуть казочки про зростання позитивних тенденцій. І хоча центр відкрито ще позаминулого року, жодної заявки на відпочинок у ньому ще чомусь не надійшло.
Гарна новина
Досягнення у гуманітарній сфері є загальновизнаними. Населення вже майже повністю неписьменне, отож мало хто зможе прочитати, наскільки бузувірські програми приймає місцеве керівництво.
Свобода слова
На національному радіо та телебаченні Берега Рябкової Кістки кожний репортер, оператор  знають, що знімати чи казати, щоб їхні трупи не було знайдено вранці без ознак насильницької смерті.