Благодійний концерт знаменитого акордеоніста Ігоря Завадського, який відбувся з нагоди його дня народження в столичному будинку офіцерів, зібрав стільки меломанів, що ніде було яблуку впасти. Сподівання прихильників свого таланту Маестро навіть більш ніж виправдав. У яскравому музичному дійстві слухачі й цього разу (вже сьомий рік поспіль Ігор організовує такі благодійні концерти) насолоджувалися класичними й естрадними творами відомих композиторів.
Ігор багато імпровізував — як ведучий і неповторний виконавець, він сам розробив і сценарій концерту. Але виступав таки не сам, а в супроводі Камерного оркестру Полтавської обласної філармонії, що додавало акції привабливої видовищності.
Під час концертів, коли лунає музика Антоніо Вівальді з циклу «Пори року» (для скрипки з оркестром!), фрагменти творів Йогана Себастьяна Баха «Ре мінор», «Токата ре мінор», фантазії на вальси Фредеріка Шопена у виконанні Ігоря Завадського, спадає на думку: це — людина-оркестр! Публіка щиро дякувала йому за концерт, а ще є кому дякувати за сприяння — зокрема, Міністерству оборони та Залізничним військам України, де служив колись сержант Ігор Завадський — нинішній заслужений артист.