Є прецедент!

Відразу на 27 років помолодшала мешканка селища Нові Кирзаки Сюзанна Сидорчук. Оскільки 27 років Сюзанна Іванівна прожила за нечинної нині старої Конституції, вона добилася через Конституційний Суд видачі їй документів з новою датою народження, та такою, що позаздрить кожна жінка.
Демократична приказка
Гарний голова центрвиборчкому — половина перемоги на виборах.
Не все погано в нашій хаті
Майже 100 тисяч карних справ порушено минулого місяця проти мафіозі Нових Кирзаків, а закрито 150 тисяч. Отже,  зростання позитиву становить 50 відсотків.
Молодці!
Кизяківський главк внутрішньої політики збудував птахокомбінат з вирощування газетних вуток. Тим самим вирішено одразу кілька завдань. По-перше, втричі перевиконано план з освоєння капітальних вкладень у будівництві; по-друге, населення тепер буде з м’ясом; і, нарешті, зроблено величезний крок у розвитку свободи слова.
Золотий голос
У мільйон доларів оцінив свій голос у парламенті депутат А. Сидорчук. Його застрахувала фінансова корпорація кримінального авторитета Джорджа Цибулі, чиї інтереси і лобіює Сидорчук.
До уваги читачів
Часопис «Прапор олігархії» з наступного року виходитиме під назвою «Народний прапор».
Офіціоз
У заміській резиденції одного мафіозного авторитета проведено низку кадрових призначень. Кілька найближчих соратників авторитета отримали бригадні портфелі, дехто з однодумців очолив губернію, а на закінчення було призначено чемпіона майбутньої футбольної першості.
Фокус-покус
Декілька місяців позитивної динаміки інтенсифікації диференціювання структурних перетворень — і 100 тисяч душ населення Берега Рябкової Кістки як корова язиком злизала.
Закон і бізнес
За успіхи у справі перебудови шкіл, будинків культури, дитячих садків на офіси, супермаркети та нічні клуби прокурор провінції Нью-Кози з превеликим задоволенням отримав на службі сувору догану.
Незбагненна жіноча душа
Якщо правда, що в жінці повинна бути таємниця, то найзагадковішими у світі, безперечно, є жінки Кизяківська. Вони живуть, ростять дітей, годують чоловіків на статки, в кілька разів менші від прожиткового мінімуму!