зустріли мешканці 47 квартир п’ятиповерхового будинку в Лохвиці. Такий подарунок отримали працівники газопромислового управління «Полтавагазвидобування». Житло дісталося їм безплатно. Торік з каси підприємства на благодійні цілі, будівництво житла, лікарень, шкіл, газомереж було виділено понад сім мільйонів гривень. Звісно, цьому посприяла продуктивна праця: видобуто більш як чотири мільярди кубометрів газу, 550 тисяч тонн конденсату, 48 тисяч тонн нафти. Цьогоріч очікують значні прирости показників, а відтак — і нові новосілля.

Даєш залізниці електрифікацію!
Перші електропотяги пройшли 20-кілометровою ділянкою Вакулинці—Полтава—Київська. Так, на Полтавщині завершено роботи з електрифікації напрямку Київ—Харків. На черзі — роботи з електрифікації залізниці від Вакулинців до Люботина. Окрім того нині продовжують реконструювати полотно під швидкісний експрес «Київ—Харків». Плановано збільшити швидкість потягів на цьому напрямку до 200 кілометрів за годину.
«Саньку» пропишуть у небі
Наша газета не раз розповідала про талановитого конструктора літальних апаратів із Диканьки Олександра Запішнього. Він трагічно пішов із життя, але його однодумці з полтавського конструкторського бюро «Аерокоптер» продовжили спільну справу і створили гелікоптер АК-1 «Санька». Нині літальний апарат проходить сертифікацію.
Лежали в банці, понесли у банки
Ресурсна база банків регіону зросла майже на 26 відсотків і досягла на початок року 2743,8 мільйона гривень. Про це повідомив начальник управління Національного банку України в Полтавській області Михайло Городницький. Такі зміни стали можливі передусім за рахунок коштів клієнтів.
У галереї — вернісаж
Відкриттям виставки «Зимовий вернісаж» у Галереї мистецтв стартували дні педагогічної майстерності вчителів образотворчого мистецтва шкіл обласного центру. Запам’ятався театр мод загальноосвітньої школи №26, яким керує Тамара Пилипенко, а також графічні твори студії з цього навчального закладу. Студенти педуніверситету показали оригінальні композиції з оформлення подарунків, а міський навчально-дослідницький центр учнівської молоді представив колекцію «Новорічні й різдвяні листівки».