У Банановому Маразмадорі проходить операція «Чисті руки». Всім запідозреним у корупційних діяннях державним діячам буде виділено з бюджету по 100 тисяч американських доларів на відмивання рук.
Перший постулат Пропаханського
Зростання рівня позитивних тенденцій прямо пропорційне кількості локшини на вухах громадян.
Дострибався
Активно розпочав свою діяльність на посаді начальника міськуправління внутрішніх справ А. Сидорук. Так активно, що вже отримав від місцевого кримінального авторитета попередження, а від свого начальства — сувору догану.
Політмуза
Нова грань таланту відкрилася у поета Ц. Бульки. Він безпомилково, краще від будь-якого Інституту стратегічних досліджень, визначає, яка партія буде завтра у фаворі, і тут-таки починає складати для неї гімни.
Забарилися
Правителям Бананового Маразмадору вже ніби-то й час оголошувати амністію, а їх досі ще не посадили.
Задачка
Нардеп А., щоби продуктивніше слугувати своєму знедоленому народові, придбав п’ять персональних авіаліній, а нардеп Б. — три авіалайнери та читорипалубну яхту. Запитання: котрий із цих депутатів самовідданіше піклується про свій народ?
Запитаннячко
Безправні, знедолені, голодні: вам що — мало позитиву?
Офіціоз
За велетенські успіхи у справі приватизації народного добра групі олігархів Бананового Маразмадору присвоєно високе звання «народний».
Робота кипить
У зв’язку з введенням у Банановому Маразмадорі двопалатного парламенту в Кизяківській психлікарні почали переобладнувати палати для Наполеонів, Піночетів та віслюків Іа під верхню палату їхнього парламенту.
Слухайте всі!
Про те, що у Банановому Маразмадорі нема свободи слова, ви не почуєте, тому що її там нема.
Хто винен?
Хіба олігархи винні в тому, що якась сволота їх породила?!
Агроновина
Нову форму господарювання впроваджено у приватному сільгосппідприємстві «Свобода-модерн». Щоправда, як це часто буває, нове виявилося давно забутим старим, а саме — звичайнісіньким рабством.