За великі успіхи в узурпації народної влади губернатора провінції Нью-Кози нагороджено орденом «Справжньої Демократії» 1-го ступеня.
Задача
Басейн на віллі А. Сидорчука заповнюється шампанським за 20 хвилин. А такий само за розмірами, проте позолочений басейн на віллі Б. Цибулі заповнюється шампанським на 2 хвилини швидше. Запитується: на яких посадах А. Сидорчук і Б. Цибуля служать своїй розкраденій вітчизні та багатостраждальному народу?
Супер
Фірма «Віват-Бардак» на замовлення Держолігархпрому розпочала випуск спеціальних конвертів для хабарів. У кожний новий конверт можна покласти на 1000 доларів більше, ніж у звичайний. Планується, що після отримання такого конвертика продуктивність праці чиновника збільшиться відсотків на десять—п’ятнадцять.
Благородна мета
Для безперешкодної демократизації суспільства дехто прийняв єдино правильне рішення — надати Президентові країни права диктатора.
Диво дивне
У Банановому Маразмадорі виявлено зграю загадкових істот. Зовні вони дуже схожі на людей, проте мають повадки шакалів. Ці істоти володіють незліченними багатствами. Пояснити походження цих істот, а тим паче їхніх багатств поки що не береться ніхто.