Історії про дивовижний незримий зв’язок між близнюками завжди вражають. Про неймовірний випадок з життя, який змушує повірити у всемогутню силу любові, писало американське видання «Уорчестер Телеграф і Газет».
У 1995 році в штаті Массачусетс на 12 тижнів раніше терміну на світ з’явилися дівчатка-близнючки — Кайрі та Бріель. Вони потребували інтенсивної терапії, тому були поміщені в окремі інкубатори. Кайрі швидко набирала вагу і її стан здоров’я поліпшувався. У другої дівчинки, яка народилася з вагою лише два кілограми, були проблеми з серцем, диханням та інші ускладнення. Лікарі робили все можливе, щоб Бріель пішла на поправку, але їй ніщо не допомагало. Медики боялися, що крихітка може не вижити...
Одного разу медсестра, яка доглядала близнюків, порушила правила і помістила дівчаток в один інкубатор. Коли через деякий час добра жінка прийшла навідати крихіток, вона не повірила своїм очам. Кайрі поклала свою маленьку ручку на слабку сестричку, обіймаючи її. Здивуванню лікарів та батьків дівчаток не було меж. Та ще більше вражає те, що після обіймів сестри Бріель стало ліпше: дихання і частота сердечних скорочень маляти стабілізувалися, а вага почала збільшуватися.
Нині близнючкам майже по 20 років і вони, як і раніше, нерозлучні!
Підготувала Сюзанна КІРІНА.
Фото з сайту http://dandolіmones.com.