У дитсадку села Великі Межирічі, що у Корецькому районі на Рівненщині, вихователем працює двадцятирічний Володимир Ярмолюк. Колеги кажуть: у нього з його вихованцями — взаємна любов.

— Володимир працює вихователем та музичним керівником, — розповідає директор Великомежиріцького ДНЗ «ясла-садок» Валентина Козачок. — Коли приймала його у вересні минулого року на роботу, навіть не сподівалася на такий успіх: все-таки чоловік, а у нас колектив жіночий. Нині переживаємо, щоб він від нас не пішов, бо діти просто липнуть до нього!

Тішаться теплими відносинами вихователя і вихованців усі, хто побував у Великомежиріцькому дитсадку, — одному з небагатьох, що не припиняв свого існування навіть у найтяжчі часи становлення незалежності країни. Нині тут отримують дошкільну освіту аж три групи дітей. Не за горами відкриття ще однієї, адже є близько двадцяти заяв батьків на прийом їхніх малят у дитсадок.

На роботу молодий вихователь приїжджає із сусіднього села Щекичин. Тут кожен знає родину Ярмолюків. Поважають голову цієї сім’ї, теж Володимира, який обіймає посаду сільського голови.

Корецький район

Рівненської області.

На знімку: Володимир Ярмолюк зі своїми вихованцями.

Фото автора.