Грип дістався Закарпаття. У зв’язку з епідемією в школах Ужгорода оголошено канікули до 1 березня. У лікарнях запроваджують жорсткий режим відвідування пацієнтів, а проведення масових заходів на період дії карантину максимально обмежене. Дитячі садки, професійно-технічні училища та вищі навчальні заклади міста, де ситуація з грипом не така складна, працюють у звичному режимі, повідомляє наш власний кореспондент Іван ГУДЗОВАТИЙ.
 
 А в Лисянському районі на Черкащині захворюваність на грип удвічі перевищила епідемічний поріг. У Смілянському — в півтора разу. В обласному центрі через спалах епідемії грипу та гострих респіраторних захворювань зачинено на карантин усі школи. За прогнозом медиків, наступ вірусу триватиме чотири тижні. І лише з 12—14 березня піде на спад, передає наш власний кореспондент Лідія ТИТАРЕНКО.
 
 Карантин запроваджено і в школах Миколаєва, хоча обласний центр недотягнув до позначки епідемічного порога. Висока захворюваність серед школярів — більш як тисяча осіб — схоже, значною мірою спричинена  низькою температурою в класах. Здебільшого  вона не сягає належних 18 градусів, інформує наш власний кореспондент Олена ІВАШКО.