Футбол. Товариський матч молодіжних збірних (U-21) Туреччина—Україна. 4:2. Сетін, 15, Санлі, 46, Картал, 59, Аслан, 86 — Пуканич, 8, Гусєв, 80.
Україна: Куслій, Ярмаш, Шершун, Лисицький, Пуканич, Клименко (Скоба, 76), Оберемко, Смалько, Бєлік (Левига, 46), Мілевський, Гусєв.
Турецька «молодіжка» — лідер у своїй групі європейської першості. Вона виграла всі три матчі: у Македонії, Словенії та Португалії (4:2), а ще турки можуть похвалитися перемогою в гостях у товариському поєдинку проти Італії — 3:0.
А от у першому таймі матчу з нашою збірною в усе сказане вище важко було повірити. Адже спостерігалася цілковита перевага гостей, які відкрили рахунок і мали ще вдосталь моментів відзначитися. Либонь, на заваді стала поспішність і нудний дощ (от біда, в Ізмірі майже цілий рік світить сонце, а для нас «замовили» дощ). Кілька разів не виручив Ігор Куслій. Та й місцевий арбітр постійно виявляв ревний патріотизм. Зокрема, не призначив пенальті, коли вочевидь збили Мілевського.
А після перерви упродовж 30 хвилин підопічних Павла Яковенка наче підмінили. Потім тренер пояснив цей спад тим, що більшість гравців у клубах готуються до другого кола чемпіонату, закладають підвалини фізичних кондицій і не мають поки що потрібної ігрової практики. Тому в Ізмірі вони виступали на тлі втоми. Однак, якщо не зважати на результат, гра була захоплива й динамічна. Обидва суперники відмінно потренувалися перед офіційними матчами. Турки гратимуть з англійцями, а наші — з іспанцями.
Віктор БРАНИЦЬКИЙ  (з Ізміра).