Бізнесмен, який збудував в одному з віддалених сіл Івановської області (Росія) триповерховий котедж, загрожує подати на своїх сусідів до суду та конфіскувати все село в рахунок завданих йому збитків. Він стверджує, що на зведення будинку пішло будівельних матеріалів рівно у 2,5 разу більше, ніж було заплановано кошторисом.
«Новий» росіянин, ім’я которого не називають, заявляє, що будь-яку річ, коли поруч з нею не стояв охоронець із собакою, негайно викрадали і пропивали місцеві жителі. Аби застрахуватися від подальших крадіжок, навколо котеджу було зведено глуху огорожу, обнесену колючим дротом, через який пропустили електричний струм.
Однак на цьому неприємності бізнесмена не закінчилися. Цієї зими він звернув увагу на те, що мешканці села геть припинили топити печі. До того ж вони аж ніяк не замерзали. Намагаючися розгадати цей феномен, «новий» росіянин виявив на своєму паркані незаконну врізку. З’ясувалося, що місцеві майстерники під’єдналися до колючого дроту, що перебував під напругою, поцупленим ще під час будівництва будинку кабелем і в такий спосіб забезпечили безплатною електрикою практично всі хати в селі.