Вийшов шістнадцятий номер міжнародного громадсько-політичного журналу «Губернатор». На його сторінках —Сумщина — прекрасна й багата земля, що колисала талант Петра Чайковського, Антона Чехова, Максима Березовського, Дмитра Бортнянського, Миколи Хвильового та багатьох інших сподвижників нашої духовності.
Сумчани знають і глибоко шанують минуле свого краю. Усі свої сподівання на краще майбуття, на позитивні зміни вони пов’язують із енергійними діями голови облдержадміністрації Володимира Петровича Щербаня — знаного в Україні політика й управлінця, людини в усьому сучасної, ділової, налаштованої на буденну роботу, на її неодмінно позитивний результат, акцентує головний редактор часопису, заслужений журналіст України Богдан Білейчук.
Головний пріоритет програми облдержадміністрації на 2003 рік — підвищення рівня життя населення. Безперечно, сумчанам вдасться досягти цієї мети. Адже вони діють енергійно на всіх напрямах — у галузі економіки, в сфері культури та освіти, охорони здоров’я. Їм є чим похвалитися. Ми переконалися в цьому, відвідавши чимало підприємств області, побувавши в багатьох селах, науково-дослідних установах, господарствах. Про все це — на сторінках «Губернатора».