Чемпіоном Англії з армрестлінгу став студент факультету ветеринарної медицини Дніпропетровського аграрного університету Олексій Зубко.

Цим видом силового спорту хлопець захопився вже вступивши до вузу. Мова йде про «рукоприкладство»: це коли суперники сідають один проти одного, беруться долонями, а ліктями впираються в стіл — і хто кого перетисне. Як розповідає перший і єдиний тренер Олексія Олександр Татарчевський, впертішого, наполегливішого й організованішого учня у нього за всі двадцять років не було. Поставивши перед собою якусь мету, Олексій не заспокоїться, поки її не досягне.
Серед студентів-однолітків він став чемпіоном Дніпропетровської області і призером чемпіонату всієї України, а також переможцем міжнародного турніру «Сила проти насильства». До Англії Олексій Зубко потрапив за програмою стажування дніпропетровських студентів-аграрників у фермерських господарствах Туманного Альбіону. Заробив там певну суму грошей і вирішив одразу витратити її на навчання в одному з мовних коледжів, аби краще оволодіти англійською. Де продовжив, звісно, і свої тренування. За команду цього коледжу хлопцеві, зрештою, несподівано запропонували виступити на чемпіонаті Великої Британії. У фіналі своєї вагової категорії Олексію довелося помірятися силою із срібним призером попередньої світової першості. Український студент не розгубився і переміг англійця «чисто».
 
Дніпропетровськ.