У найстарішій тбіліській в’язниці в районі Ортачала спалахнув бунт в’язнів. Приблизно о восьмій годині представники департаменту з виконання покарань Міністерства юстиції Грузії розпочали масовий обшук у тюремних камерах. Ув’язнені чинили цьому опір і підпалили постільну білизну в кількох приміщеннях. Було зроблено  спробу масової втечі та захоплення в заручники співробітників департаменту, котрі проводили обшук.
У підсумку на місце події викликали внутрішні війська МВС Грузії, які блокували в’язницю, де утримують понад тисячу осіб. Внутрішні війська оточили тюрму за всім периметром, потім бунтівників атакував підрозділ спецпризначення Міністерства юстиції. Одразу втихомирити ув’язнених не вдалося, операція тривала впродовж кількох годин.
Ножові поранення дістали троє осіб із підрозділу спецпризначення, поранених доставлено до лікарні, стан одного з них тяжкий. Поранено також майже двадцять в’язнів, їх переправлено до тюремного шпиталю. За деякими даними, бунт спалахнув після того, як поліція знайшла в одній із камер велику суму грошей — так званий «общаг». Під час  обшуку в камерах також знайдено... два автомати АКМ з чотирма ріжками з патронами, ручну гранату, саморобні вибухові пристрої, ножі, різні колючі та ріжучі предмети, молотки, сокиру, мобільні телефони, наркотики.
За фактом порушено кримінальну справу, щоб з’ясувати, як зброя потрапила до в’язниці.
Тбілісі.