Квазімодо російського «Notre Dame de Parіs» і лідер групи «Танцы минус» В’ячеслав Петкун днями з’явиться в новому амплуа на каналі «1+1». З 19 січня він виступає в ролі ведучого в програмі «Чорно-біле». Головні дійові особи проекту «ЧБ» — люди шоу-бізнесу.
Петкун вільно володіє мовою сучасного шоу-бізнесу, знає його зсередини і не соромиться ставити різкі й прямолінійні запитання. Творці проекту й продюсер-режисер програми Антон Калинкін гідно оцінили чіпкий погляд, живий розум і гострий язик В’ячеслава. У «Чорно-білому» він намагатиметься підсвітити темні закутки «зіркової» індустрії. У цьому ведучому зголосилися посприяти Лариса Доліна, Аніта Цой, творець «Ласкового мая» Андрій Разін, учасниці групи «Стрелки», керівниця балету «Тодес» Алла Духова, «ВВшник» Олександр Піпа, Мурик із «Green Grey», Максим Покровський з «Ногу свело» та інші відомі особистості російського й українського шоу-бізнесу.
Олег БАЙДА.
Чемпіони тележурналістики
Спортивна редакція телеканалу СТБ за підсумками минулого року визнана кращою спортивною редакцією. Щороку «Асоціація спортивних журналістів України» (АСЖУ), яка об’єднує 762 представників мас-медіа з 25 регіональних асоціацій, називає кращих атлетів країни, тренера й команду сезону, що минає. А також нагороджує журналістів і видання, котрі відзначилися.
Серйозно постраждало лише дерево
Ведучий програми «Миколина погода» на каналі ІCTV перебуває в доброму здоров’ї і продовжує озвучувати зведення Гідрометцентру в щоденному телеефірі. Напередодні Нового року на слизькій трасі Микола Луценко, не впоравшися з керуванням свого автомобіля, потрапив в аварію. На щастя, ведучий відбувся подряпинами. За його словами, серйозно постраждало лише дерево, в яке він в’їхав.