Двадцята в Джанкойському районі глибока свердловина напоїла джерельною водою селище Азовське. У цьому місцевим жителям і владі допомогли народні депутати України.

Русло Північно-Кримського каналу експлуатується вже сорок років. За цей час піднявся рівень грунтових вод та солончаків, що загострило проблему нестачі питної води в степовому Криму. Стомившись оббивати пороги сімферопольських кабінетів, мешканці Присивашшя звернулися по допомогу до народних депутатів, завдяки зусиллям яких в торішній держбюджет автономії було закладено майже 800 тисяч гривень. Цього року народні обранці пообіцяли кримчанам забезпечити в бюджеті автономії передбачені окремим рядком гроші для фінансування з’єднання глибоких свердловин із водогонами, обладнання їх насосами й водонапірними баштами.
Завдяки депутатській турботі енергійно почато й ліквідацію масштабної аварійної ситуації на 162-му кілометрі каналу, яка склалася днями через просідання бетону на дамбі. Рескомітет з водного господарства автономії вчасно надав потрібні автотранспорт і землерийну техніку, а Кабмін України знайшов у держбюджеті понад мільйон гривень для ліквідації аварійної ситуації і укріплення русла каналу.