Свій п`ятий день народження творчий колектив хористів дитячо-юнацької студії камерного хору «Таврійський благовіст» відзначає циклом новорічних різдвяних концертів.
Сьогодні в їх репертуарі 120 багатопланових класичних творів і сучасних композицій. За п`ять років хор виріс до звання зразкового, здобув чимало гучних перемог у багатьох містах і країнах.
Золотий ужинок нинішнього року — перші місця на XX ювілейному фестивалі хорової музики в Польщі, ІV Міжнародному хоровому конкурсі «Артеківські зорі», серед 28 колективів елітного V хорового конкурсу ім. Шумана в Італії в номінації «Молодіжні хори».
Як завжди, «на біс» відбувся їх ювілейний концерт, в якому класику і релігійну музику (Ф. Шуберт, Дм. Бортнянський, В. Калістратов) продовжували українські народні пісні, твори з репертуару «Бітлз», негритянські спірічуелз та багато інших ліричних і жартівливих творів.
З різдвяним репертуаром найближчими днями юних хористів чекає Ялта, далі — Київ і фестивалі в Рівному й німецькому побратимі Сімферополя — Хайдельберзі.
Крим.