На київському ринку медичних послуг з’явилася унікальна методика оздоровлення організму, боротьби з надлишковою вагою і поганим настроєм — за гемокод-діагностикою крові. Про поширений у цивілізованому світі науковий метод, що нарешті прийшов і до нас, розповідає терапевт, лікар вищої категорії, сертифікований фахівець з системи Гемокод Марина Єфрименко.
— За статистикою восьмеро з десяти людей сьогодні регулярно вживають чимало продуктів, які краще було б віддати ворогові. Справа в тому, що через індивідуальні генетичні особливості наш організм не виробляє абсолютно всіх ферментів для нормального травлення, а тому нездатний засвоїти, скажімо, вуглеводи, що містяться у грибах. Інші роками «труять» себе молоком, свининою чи навіть улюбленицею народу — картоплею. Адже продукт, для якого в організмі не знайшлося ферменту, гниє і бродить у кишечнику з утворенням газів та токсичних речовин. Результат — постійна інтоксикація організму, порушення обміну речовин, а отже, небажане коливання ваги, загальне погіршення самопочуття, передчасне старіння.
Гемокод дає абсолютно індивідуальне і точне — через аналіз на клітинному рівні — знання про те, що саме підходить вашому організмові, а від чого треба утриматися бодай шість тижнів. В сучасній лабораторії краплина венозної крові пацієнта тестується з екстрактами більш ніж ста продуктів, що найчастіше присутні в нашому раціоні. За інтенсивністю світіння кров’яних клітин фахівці визначають список продуктів червоного і зеленого поля. Разом з результатом аналізу видається індивідуальна схема правильного харчування, варіанти ротаційного меню на перші шість тижнів проходження програми Гемокод тощо. Звичайно, усе це робиться за постійного консультаційного супроводу лікарів.
Без особливих зусиль, підрахунку калорій, виснажливих дієт уже в перші дні можна скинути від двох до п’яти кілограмів — залежно від стартової ваги. Крім того, у більшості через два-три дні змінюється загальне самопочуття: минає втома, пригнічений настрій, підвищується працездатність. А через півтора тижні такий результат спостерігається у ста відсотків пацієнтів. Пропадають вранішні мішки під очима, шкіра стає чистою і здоровою, нормалізується вага.
Ми проводимо гемокод-тестування навіть вагітним жінкам. Особливо рекомендується пройти його людям із надлишковою вагою, порушеннями обміну речовин, сну, гіпертонікам. Як показує практика, за допомогою програми також можна успішно боротися з такими поширеними захворюваннями, як артрит, астма, екзема, мігрень. У розвинутих країнах генетичний тест на харчову несприйнятливість став такою ж звичною процедурою, як, скажімо, вимір артеріального тиску. Мав рацію Гіппократ, коли стверджував: «Я є те, що я їм»?
Медичний центр «Гемокод-Київ»: м. Київ, вул. Андріївська, 9. Тел. (044) 416-06-60, 416-07-60, 416-25-79.