Розпорядження Кабінету Міністрів України «Про затвердження Концепції розвитку сфери побутового обслуговування населення» № 569-р від 11.10.2002 р.
Оцінивши стан побутового обслуговування, Кабмін дійшов висновку, що загальний стан економіки, зниження платоспроможності населення та інші чинники перехідного періоду обумовили негативні тенденції у сфері побутового обслуговування. Виходячи з цього, визначено організаційні, фінансово-економічні напрями реалізації концепції, а також науково-технічне та інформаційне забезпечення, створення нормативно-правової бази для забезпечення ефективного функціонування сфери побутового обслуговування, захисту прав споживачів, оновлення діючих стандартів, розроблення і перегляд технічних умов на продукцію та послуги, що надаються суб’єктами господарської діяльності. Враховуючи одночасне вдосконалення  кадрової політики, найближчим часом сервіс має перетворитися на дійсно ненав’язливий.
Постанова Кабінету Міністрів України «Про затвердження Порядку виплати винагороди та відшкодування витрат на проїзд і наймання житла, виплати добових народним засідателям і присяжним за час виконання ними обов’язків у суді» № 1506 від 11.10.2002 р.
Відповідно до затвердженого Порядку винагорода народним засідателям і присяжним, звільненим за основним місцем роботи на час виконання обов’язків у суді, буде визначатися, виходячи з розміру їх середньомісячної заробітної плати за останні два місяці або пенсії, що передують залученню до виконання обов’язків у суді. Якщо народний засідатель чи присяжний на цей момент тимчасово не працює, винагорода нараховуватиметься, виходячи з розміру посадового окладу судді відповідного суду (у розрахунку на день).
Розпорядження Кабінету Міністрів України «Про граничну чисельність працівників апарату Апеляційного суду України, Касаційного суду України та Вищого адміністративного суду України» № 572-р від 11.10.2002 р.
Кабінет Міністрів установив граничну чисельність працівників апарату новостворених Апеляційного суду України, Касаційного суду України та Вищого адміністративного суду України у кількості відповідно 145, 277 і 225 осіб, що має забезпечити їх належне функціонування.
Постанова Кабінету Міністрів України «Про реалізацію Закону України «Про об’єднання співвласників багатоквартирного будинку» № 1521 від 11.10.2002 р.
Закріплює Порядок державної реєстрації об’єднань співвласників багатоквартирного будинку; передачі житлового комплексу або його частини з балансу на баланс; проведення розрахунків з членами об’єднання співвласників багатоквартирного будинку, які мають перед ним заборгованість, за виконані ними роботи з утримання неподільного та загального майна об’єднання; та створення спеціальних фондів об’єднання співвласників багатоквартирного будинку.
Постанова Кабінету Міністрів України «Про затвердження Порядку і правил проведення обов’язкового авіаційного страхування цивільної авіації» № 1535 від 12.10.2002 р.
Відповідно до прийнятого Порядку обов’язкове авіаційне страхування цивільної авіації включатиме в себе страхування відповідальності повітряного перевізника за шкоду, заподіяну пасажирам, багажу, пошті, вантажу; страхування відповідальності експлуатанта повітряного судна за шкоду, заподіяну третім особам; страхування членів екіпажу повітряного судна та іншого авіаційного персоналу; страхування повітряних суден; страхування працівників замовника авіаційних робіт, осіб, пов’язаних із забезпеченням технологічного процесу під час виконання авіаційних робіт.