Центр кабельного телебачення «Віка-TV», укладаючи угоду з майбутнім абонентом на надання можливості дивитися програми кабельного телебачення, справно бере 24 гривні з копійками, та не попереджає, що спілкування з ним шкодить здоров’ю. А що шкодить, правда. Уявіть, викликаєте майстра для підключення телевізора до мережі, чекаєте у призначений час. Він людина зайнята і не поспішає. Чекаєте годину, другу, телефонуєте диспетчеру, хвилюєтеся, що відпросилися з роботи... Кажуть, чекайте, «Віка-TV» дала своїм майстрам заявки і вони вирушили до абонентів.
Чекаю, вже й вечір. Наступного дня запитую в диспетчера, де ж поділися чарівники кабельної мережі, на коли замовляти оркестр для зустрічі? А на тому кінці дроту милий дівочий голос відказує: «Ви вдома? Майстри вирушили, а чи дійдуть до вас і коли, не знаю...»
Я не вдома, працюю. Коли будуть майстри, так і не допиталася...
Директора, пана Єскіна, звісно, нема і не буде... Може, він також удома, якихось майстрів чекає. А може, щоб налагодити справу, провів би експеримент, викликав би до себе додому підлеглих, наче хоче підключитися чи полагодити мережу... Тоді б переконався. Ось і посприяв би майстрам дійти до абонента і запобіг би псуванню нервів і марнуванню часу. Та ба!
Отож, «Віка-TV» шкідлива для здоров’я. Та не тільки. Вона, мабуть, велика випадковість у середовищі приватних підприємств кабельного телебачення, що шкодить його іміджу. Бо не має хисту вчасно і якісно продати абонентові такі дорогоцінні хвилини кабельного телебачення, займає чиєсь місце на ринку цих послуг. І все через майстра, котрий заблукав... у кабелях? Чи пан Єскін думає інакше?
Київ.