Мабуть, можна впевнено сказати: приклад найефективнішої роботи з партнерами та покупцями на міжнародній виставці «Автотех-2002» в Одесі продемонстрували менеджери нового структурного підрозділу Української автомобільної корпорації — дистриб’юторська компанія «АвтоЗАЗ-сервіс». На всі автомобілі дають гарантію на два роки. Автомобілі «Сенс», «Ланос», «Нубіра», «Леганза» комплектують оцинкованими кузовами. Особливо порадувала майбутніх власників легковиків цього підприємства та обставина, що на виставці вони могли не лише вивчити всі особливості моделі, яка їм сподобалася, а й поспілкуватися з представниками сервісних служб, зустрітися з представниками «Приватбанку», «Укрсоцбанку», «УкрСиббанку», ЗАТ «AІCE-Україна», щоб обговорити деталі придбання автомобіля в кредит.
— Основна мета створення «АвтоЗАЗ-сервісу», — сказав начальник центру торгівлі автомобілями Запорізького відділення філіалу «АвтоЗАЗ-сервіс» Григорій Рушанський, — це збільшення обсягу реалізації автомобілів та іншої продукції виробництва СП «АвтоЗАЗ-ДЕУ», надання сервісних послуг населенню на вищому якісному рівні. З появою єдиної дистриб’юторської компанії СП отримує можливість, залучивши 406 об’єктів дилерської мережі корпорації «Укравто» в усіх регіонах країни, зосередити свої зусилля лише на виробництві.
І це вже позитивно позначається на авторинку України. В серпні, порівняно з аналогічним періодом минулого року, він зріс більш як на 50 відсотків, тобто за кількістю продажу СП «АвтоЗАЗ-ДЕУ» вже впевнено посідає другу позицію. Чотири автомобілі СП «АвтоЗАЗ-ДЕУ»: «Славута», «Ланос», «Таврія», «Сенс» ввійшли і до десятки лідерів продажу. Нині дистриб’ютори не можуть задовольнити запити на автомобілі «Ланос», і покупцям доводиться ставати за ними в чергу. Втім, враховуючи запити, підприємство різко нарощує виробництво автомобілів, отож всі, хто бажає сісти за кермо «Ланоса», зможуть здійснити свою мрію.
Помітно збільшився продаж автомобілів після того, як СП «АвтоЗАЗ-ДЕУ» розробило з провідними банками країни програму з кредитування потенційних покупців. У боротьбі за клієнтів «Приватбанк», приміром, скоротив процедуру оформлення документів з кредиту для одержувачів позики до тридцяти хвилин, а «УкрСиббанк» під час кредитування деяких моделей автомобілів СП «АвтоЗАЗ-ДЕУ» надає кредит під 10 відсотків річних у гривнях.
Зазначимо, що на експозиції СП «АвтоЗАЗ-ДЕУ» в Одесі було представлено автомобілі й серійного виробництва, і перспективна модель «Такума». Заводські дизайнери пофантазували на славу. Новинка полонила серця багатьох одеситів.
 
Одеса.