Вітрильний спорт. До України повернувся екіпаж Родіона Луки, який брав участь у передолімпійській регаті в Афінах. Складна траса між островами стала нелегким випробуванням для українських спортсменів. І тепер вони коригують свої тренувальні програми задля кращої підготовки до майбутніх олімпійських стартів.
Як відомо, екіпаж у складі Родіона Луки та Георгія Леончука посідає високі позиції у світовому рейтингу у класі «49er» і має намір серйозно змагатися за нагороди Олімпіади-2004.
У цієї пари — чудові умови для підготовки. І дякує вона за це насамперед корпорації «ІСА», яка має давні традиції в підтримці українських яхтсменів. Свого часу саме меценатство корпорації «ІСА» уможливило олімпійські виступи киянина Сергія Пічугіна.
Цього року корпорація відзначила своє десятиріччя. Один з напрямів діяльності «ІСА» — будівництво офісних центрів. У серпні цього року на місці аварійного будинку по вулиці Жилянській у столиці розпочали зведення сучасного офісного центру площею сім тисяч квадратних метрів, який прикрасить архітектурний ансамбль старовинної вулиці, — будинок, стилізований під архітектуру початку ХХ століття, повторить свій первісний вигляд.
Віце-президент «ІCA» Олександр Башенко пообіцяв, що й надалі їх корпорація підтримуватиме український спорт.