Лідер «Нашої України» Віктор Ющенко підписав особисті запрошення на ім’я лідера КПУ Петра Симоненка, лідера БЮТ Юлії Тимошенко, лідера СПУ Олександра Мороза, Київського міського голови, голови партії «Єдність» Олександра Омельченка, народних депутатів Івана Плюща і Степана Гавриша і запропонував їм увійти до організаційного комітету форуму демократичних сил. Про це повідомив УНІАН з посиланням на прес-службу «Нашої України».

В. Ющенко відзначив авторитетність цих осіб в українській політиці та багатий досвід публічної діяльності. «Без вашої участі робота форуму не буде повноцінною і не принесе багато користі», — йдеться в листах. «Як лідер політичної сили, що отримав голоси чверті виборців України, я не можу залишатись осторонь цього заходу і візьму найактивнішу участь у його підготовці та проведенні», — наголошує В. Ющенко.
Форум демократичних сил планується провести 14—15 вересня в Києві. «Наша Україна» запрошуватиме до діалогу представників влади, лідерів політичних партій, громадських організацій та журналістів, зазначили в прес-службі.