Нью-Йорк
У доповіді Ради з міжнародних відносин США йдеться, що хоча негативне ставлення до політики Вашингтона особливо характерне для мусульманського світу, проблема іміджу Америки за кордоном набула глобальних масштабів і адміністрації Буша добре було б прислуховуватися до думки інших країн, а не нехтувати її.
Тегеран
Спроба зближення
Глава зовнішньополітичного департаменту Євросоюзу Хав’єр Солана провів переговори з іранським керівництвом. За словами Солани, вже сам факт його перебування в Тегерані свідчить про поліпшення відносин між Іраном та ЄС.
Новосибірськ
Зліт заборонено
Губернатор Новосибірської області Віктор Толоконський заборонив проведення демонстраційних польотів під час святкування 50-річчя 14-ї армії військ ВПС і ППО.
Наблус
Демонстративна непокора
Тисячі палестинців вийшли на вулиці Наблуса, протестуючи проти запровадження Ізраїлем комендантської години. Вони зробили це на заклик губернатора міста Махмуда Алуля, котрий переконаний, що його приклад треба наслідувати й в інших палестинських містах. «Люди, які не можуть знайти їжі, яким потрібні ліки та лікування, мусять зламати двері своєї тюрми», — заявив губернатор.
За повідомленнями кореспондентів «ГУ»та зарубіжних інформагентств.