Пам’ятаєте про «золотий батон» Януковича, який за загадкових обставин зник із Межигір’я? Так от, Генпрокуратурі вдалося знайти його у Слов’янську, подейкують, мало не в схронах Гіркіна. Але мова не про це. А про те, що буде з ним далі. У Кабміні вирішили цим «золотим батоном» убити двох зайців: розпиляти і по скибці продати. Успіх гарантований. Адже з історії усіх розпилів знаємо, що саме ці операції в нас проходять бездоганно.
Цього разу в уряді вирішили піти далі, а саме:  це дійство, як нині модно, показати в прямому ефірі. Отже, сьогодні, 1 квітня, на Першому Національному о 21.00 Прем’єр-міністр А. Яценюк золотим лобзиком пилятиме знаменитий «батон» на тонюсінькі скибочки. А далі ці золоті скибки розлетяться по всіх європейських столицях і будуть продані на спеціальних аукціонах. Арсеній Петрович підрахував, що Україна вторгує приблизно 3,9 мільярда гривень.
Вам ця сума нічого не нагадує? Так-так, саме цей зиск озвучували в уряді, коли презентували пенсійні новації. (Ідеться про 15 відсотків утримання коштів із пенсій українців). Отже, за вдалих європейських аукціонів Пенсійний фонд України отримає 3,9 мільярда гривень і тоді, за словами А. Яценюка, самі собою відпадуть, відімруть зміни в законі щодо пенсійного забезпечення.
Чекати залишилося зовсім недовго — до 1 червня... А поки що нагадуємо ще раз: 1 квітня, Перший Національний, 21.00: Прем’єр-міністр А. Яценюк розпилюватиме «золотий батон». Не пропустіть!