У залі Київського Палацу дітей та юнацтва днями відбулися змагання команд клубу веселих і найкмітливіших юних інспекторів руху Печерського району. Участь взяли команди з восьми навчальних закладів. Вони продемонстрували не тільки вміння жартувати, співати і танцювати, а ще й високий рівень знань дорожньої грамоти. 
Інспектор відділу ДАІ Печерського району Евгенія Філонюк разом з працівниками освіти привітала учасників конкурсу та зазначила, що змагання, які в столиці стали вже традиційними, відіграють дуже важливу роль у вихованні юних учасників дорожнього руху, бо дозволяють вести активну пропаганду серед дітей щодо дотримання ПДР. «Ці змагання подарували глядачам і командам-учасникам гарний настрій, добрі та позитивні емоції. Державтоінспекція щиро вітає переможців і бажає їм творчих успіхів та нових перемог», — зазначила вона. 
Приємно вразила команда «Креатифф» гімназії №117, яка і виборола кубок Першості. Юні гравці отримали схвальні відгуки не лише від журі, а й визнання глядацької зали. Переможці отримали грамоти та подарунки від організаторів заходу.


ВДАІ Печерського району м. Києва.