Диверсанти зайняті знищенням не військових, не стратегічних об'єктів, а завдають ударів по волонтерах, бо там зібрані кращі люди України. Саме волонтерський рух найефективніше допомагає армії. Терористам немає сенсу завдавати ударів по тилових військових об'єктах. Там «свої люди», які так чи інакше допомагають росіянам. Усе краще з обладнання, із засобів захисту дають бійцям волонтери. Усе, що гірше, небоєздатне постачає військове відомство. Траплялися випадки, коли солдати показували пачки патронів, що вже прогнили, гранати, що не спрацьовували, старий одяг, каски. Саме тому основні удари терористів-диверсантів спрямовані на волонтерський рух.
Навіть Америка, після нападу Японії інтернувала всіх японців, які проживають у США. І позбулася диверсантів. А ми радіємо, що більшість жителів Донбасу переселяються не в Росію, а розосереджуються по Україні. Їхні діти, чоловіки воюють проти нас, а ми намагаємося бути гуманними.
Усі ці спектаклі з публічними арештами, з криками про боротьбу з корупцією, з «кишеньковими арміями» — лише спроба відволікти увагу народу й урятувати свої крісла. Політика, який відкрито говорить про те, що Мінський договір — це зрада інтересів України — Д. Яроша, нині намагаються загнати під керівництво генералів, які здали Крим, а як відкупне пропонують крісло в Генеральному штабі. Одна надія, що не здасться й продовжить боротьбу за незалежність України, за повернення захоплених територій.