У цьому переконаний директор департаменту агропромислового розвитку Івано-Франківської ОДА Василь Брус. Аргументував сказане він достатньою кількістю запасів продовольчого зерна в області. За прогнозами посадовця, на ціну можуть вплинути вартість паливно-мастильних матеріалів та загальновиробничі витрати. Але, в крайньому разі, «вона може піднятися на 2—8 копійок за буханець і аж ніяк не на 20 чи 50». Оскільки наявні державні зернові запаси дозволяють місцевим борошномельним підприємствам переробляти його ще протягом двох років. До того ж цьогоріч область уже встигла придбати за форвардними закупівлями додатково майже 11 тисяч тонн. В. Брус нагадав, що ціна такого борошна — 2,89 грн. за кілограм, тому й закликав керівництво місцевих хлібопекарських підприємств, а їх в області 197, користуватися борошном з аграрного фонду, інформує наш власкор Галина БРУХАЛЬ.