Івано-франківські активісти розпочали акцію «Рюкзак для дитини солдата!». Тільки в обласному центрі проживають 373 школярики, чиї батьки зараз перебувають у зоні АТО. Саме для них місцеві представники громадської ініціативи «Поранені SOS» за допомогою небайдужих людей хочуть зробити подарунки до 1 вересня. Віра Гаврильців розповіла, що проект їхньої спільноти активно підтримують волонтери діаспори. Та разом із ними кожен може долучитися до доброї справи, взявши під опіку одну дитину, придбавши рюкзачок та наповнивши його належним чином.
Із загальної кількості учнів майбутніх першокласників — 56. За словами активістки, ці діти раптово подорослішали і не за віком стали серйозними. Здебільшого вони проживають у незаможних сім’ях і дуже втішилися, дізнавшись про таку допомогу.
Усіх охочих волонтери просять приходити за адресою в Івано-Франківську: вул. Незалежності, 4 (2-й поверх) або звертатись по тел. 066-528-14-96. Також можна взяти участь у мистецькому аукціоні, придбавши картину, кошти від якої теж підуть на шкільне спорядження. Детальніше про акцію можна дізнатись за посиланням: facebook. com/poranenіsos.

Івано-Франківська область.