Громадська організація «Кіровоград волонтерський» постійно переймається вирішенням проблем учасників АТО. Нещодавно волонтер ГО Тетяна Бородіна повідомила про останнє бажання героя-розвідника 57-ї бригади Андрія Гурічева (на знімку), яке потрібно виконати не лише заради пам’яті про нього, але й заради збереження життя інших захисників.

 


«За декілька годин до смерті Андрій продиктував товаришеві найнеобхіднішу потребу, яка виникла у них із хлопцями», — розповіла активістка. Ідеться про ремонт «Ниви», що не раз виручала хлопців в бойових операціях».
В свій останній виїзд, коли бандити розстрілювали з танків прямою наводкою позиції 34-го батальйону, бійці розвідвзводу на шаленій швидкості гнали полем назустріч ворогу, щоб знешкодити снайпера противника і врятувати побратимів. Хлопці впорались із завданням, але не витримав двигун «Ниви». Тепер військові без транспорту, а він їм конче необхідний.


Кіровоградська область.


Фото надала Тетяна Бородіна.


P. S. Втілення останнього прохання Героя може врятувати життя його друзів. Номер картки ПриватБанку — 4149 6258 0748 6111. Контактний телефон — 0663210272.