За професійною програмою, протягом 72 годин новопризначені працівники без відриву від основної роботи опановуватимуть основи нормотворчої діяльності в апараті, питання державного управління та європейської інтеграції України, запобігання та протидії корупції тощо. Фахівці з Національної академії державного управління при Президентові України, Київського національного торговельно-економічного університету, органів державної влади та керівники структурних підрозділів апарату висвітять актуальні теоретичні питання, а також їх практичне застосування в роботі.

 

 


Під час відкриття занять виконуючий обов’язки керівника апарату Верховної Ради України Володимир Слишинський (на знімку) зазначив, що ефективність роботи парламенту значною мірою залежить від рівня професійної підготовки державних службовців її апарату. Саме вони здійснюють правове, наукове, організаційне, документальне, інформаційне, експертно-аналітичне, фінансове та матеріально-технічне забезпечення діяльності Верховної Ради України, її органів та народних депутатів України. Тому перед новопризначеними працівниками стоїть завдання опанувати всі теми та питання, які викладатимуть досвідчені фахівці, та в подальшому застосовувати їх у своїй роботі.


У відкритті занять також узяли участь заступник голови Національного агентства України з питань державної служби Олександр Скопич, директор Інституту вищої кваліфікації Київського національного торговельно-економічного університету Катерина Шклярук, керівник управління кадрів апарату Верховної Ради України Віталій Максим’як.


Інформаційне управління апарату Верховної Ради України.