Бокс. Українець Віктор Постол (28-0, 12 КО) виборов титул чемпіона світу за версією WBC у першій напівсередній вазі, нокаутувавши в десятому раунді аргентинця — 33-річного Лукаса Мартіна Матіссе (37-4, 34 КО). Бій відбувався в Карсоні, штат Каліфорнія.
Перші шість раундів поєдинку пройшли у рівній боротьбі, але, починаючи з сьомого, 31-річний киянин повністю заволодів ініціативою, дедалі частіше почав діставати голову Матіссе своїми ударами і комбінаціями. Закінчився бій у десятому раунді, коли Постол (на знімку ліворуч) упіймав Матіссе ударом правою назустріч, відправивши аргентинця в нокаут.

Підтримали співвітчизника і відомі українські боксери-професіонали. Зокрема, чемпіон світу WBO у напівлегкій вазі Василь Ломаченко, володар титулу USNBC у напівважкій категорії В’ячеслав Шабранський та легковаговик Іван Редкач (18-1, 14 КО).
Взагалі за поєдинком у залі спостерігало багато українських уболівальників із синьо-жовтими прапорами. А сам Віктор Постол вийшов у ринг у футболці з написом Pray For Ukraіne («Моліться за Україну»).

Фото www.boxnews.com.ua