Розпочинає роботу Всеукраїнський збір представників громадських об’єднань ветеранів та учасників антитерористичної операції. На Зборі буде представлено понад 70 об’єднань. Захід проводитимуть у форматі відкритого діалогу між представниками громадських об’єднань та влади. Звітувати та відповідати на запитання будуть високопосадовці центральних органів влади. У програмі заходу — доповіді представників кількох міністерств, служб і фондів.


На Всеукраїнському зборі порушуватимуться питання пенсійного, медичного, санаторно-курортного забезпечення, участь ветеранів у національно-патріотичному вихованні молоді та удосконалення нормативно-правового забезпечення ветеранів та учасників антитерористичної операції.


Збір організовано силами Громадської спілки «Координаційна рада ветеранських громадських об’єднань України», Державною службою України у справах ветеранів війни та учасників антитерористичної операції та Громадською радою при ній.


Всеукраїнський збір представників громадських об’єднань ветеранів та учасників антитерористичної операції відбудеться 28—29 жовтня 2015 року за адресою: м. Київ, Пуща-Водиця, 14-та лінія, Санаторний комплекс «Пуща-Озерна». Офіційне відкриття Збору — 28 жовтня о 14.00.