Ветерану визвольних змагань з Прикарпаття Михайлу Мулику виповнилося 95 років. Михайло Іванович досі очолює Івано-Франківську станицю Галицького братства колишніх вояків І Української дивізії Української Національної Армії. Він — член ОУН з перших днів існування організації, пішов добровольцем у лави «січовиків», каторжанин сибірських таборів, а нині — автор багатьох статей та книг про героїчне минуле і сьогодення нашої держави. Належить до активних борців за волю України, не пропускає жодного суспільно-політичного заходу, що відбувається в обласному центрі. Його болить минуле та ще більше тривожить день завтрашній. Тому не втомлюється зустрічатися із молоддю, бо дуже хоче донести до неї ті почуття та думки, з якими жили і творили нинішній день його побратими.


А ще продовжує писати про їхні героїчні звершення і правдивим словом змушує замовкнути усіх, хто і досі намагається очорнити українських патріотів, які ціною життя захищали від загарбників Батьківщину. Так, днями вийшла друком нова книга іменинника «Від Січового Стрілецтва — до Революції гідності». 


З нагоди поважного ювілею побажаннями міцного здоров’я і довгих років життя Михайла Мулика привітали рідні, бойові побратими та представники місцевої влади.