Багатьом, напевно, знайоме ток-шоу на «Інтері» за назвою «Стосується кожного», ведучий якого закликає телеглядачів узяти участь у долі героїв. Про що це шоу? Про наші вади й про те, як багато в нас неблагополучних родин?


Та чи не здається вам, що, створюючи такі передачі, телевізійники заохочують неблагополуччя суспільства? Блакитний екран приносить суцільний негатив. Перебиваючи один одного й з’ясовуючи стосунки, учасники мало не з кулаками доводять — хто правий, хто винуватий. І чому це ми всі повинні брати участь у порятунку їх доль? Невже немає в нас інших важливіших турбот у цей напружений час? Мало нам сліз, які проливаються там, на сході?!


Дивує, що, розраховуючи на свою популярність, програма останнім часом подвоїла час ефіру. Як це не сумно констатувати, а все-таки збіднів «Інтер». Пригадуєте, які чудові передачі були раніше: «N-ный километр», «Проснись и пой», «Бадьорого ранку», «Планета Здоровье», «Золотой гусь», «Место встречи»! Сьогодні ж глядачів годинами зомбують телесеріалами й дешевими ток-шоу.


Микола ЯЦЕНКО, ветеран війни.


Дніпропетровськ.