Уже тривалий час не можемо домогтися, щоб у нашому селищі облаштували автобусні зупинки. А потрібно їх лише чотири. Поселення маленьке, має три вулиці. Освітлення на них зробили завдяки публікації в «Голосі України». Газ також провели завдяки вам. А тепер просимо допомогти нам облаштувати зупинки, щоб люди не мерзли під дощем та снігом, чекаючи на автобус.
Наша Софіївка відноситься до Шабельківської селищної ради, де хоч щось відновлюють, бо там мешкає селищний голова. А для нас одна відповідь: «Немає грошей на благоустрій...»
Ще додамо: через Софіївку курсує транспорт на Дмитрівку, Михайлівку, Олександрівку, у харківському напрямку. Машини їздять одна за одною, і, здавалося б, селище має бути зразковим, а воно таке занедбане.
Маємо два провулочки по 200 метрів. Вони з’єднують три вулиці. Тут розташовані магазини, в яких купуємо продукти. Так от, на цих провулочках — суцільні ями та бруд. Просимо їх заасфальтувати, але в селищній раді немає грошей. І коли будуть — невідомо.
Наших депутатів бачимо тільки перед виборами. Вони гарно говорять, багато обіцяють, а коли приходять до влади, одразу забувають про сказане. Тому й звертаємося до газети, будь ласка, допоможіть.

Р. ДИДКОВА, Н. ПИТЕЦЬКА, А. ВОЛОШИН..., загалом 12 підписів.

Софіївка 
Донецької області.