Овни. Вдалий період і для нових починань, і для підтримання й розвитку вже розпочатих справ. У моменти нерішучості керуйтеся принципом: очі бояться, а руки роблять.

Тельці. Саме час для кар’єрного зростання чи будь-яких починань, пов’язаних з роботою й матеріальними доходами. У вас достатньо сил, щоб подолати всі перешкоди.

Близнюки. Вам може здатися, що ви зробили все, що могли. Тепер потрібно втілити вашу діяльність у відповідну форму й насолодиться результатами своєї праці.

Раки. У вас буде достатньо сил, навичок і можливостей, щоб іти обраним шляхом. Лише потрібно рухатися вперед, проявляти рішучість. Що робити — підкаже здоровий глузд.

Леви. Від вашого вибору залежатиме результат — ви або отримаєте щось дуже коштовне й корисне, або зовсім непотрібне. Дійте обережно й обдумано.

Діви. Приділіть увагу улюбленому хобі, займіться саморозвитком. Якщо ви щось задумали, це потрібно планомірно й послідовно втілювати, і краще самому, ніж розраховувати на інших.

Терези. Вам потрібно вивчати новий напрям діяльності, переймати мудрість і знання. Водночас буде закладено фундамент вашого подальшого фінансового благополуччя.

Скорпіони. Цього тижня займіться творчістю, самовдосконаленням і проведенням розрахунків, щоб згодом втілити задумане в життя.

Стрільці. Вам не треба продовжувати боротися й обстоювати свою позицію, а слід зрозуміти, що й навіщо ви робите. Тиждень принесе вам духовне заспокоєння.

Козероги. Ваше щастя перебуває в іншому місці, і вам необхідно залишити те, що вже обтяжує, і спокійно рухатися далі. Пам’ятайте, дорогу подужає той, хто йде, не зупиняйтеся на півшляху.

Водолії. Візьміть собі емоційний відгул, відмовтеся від зустрічей і вечірок. Для вас це буде найкориснішим вчинком. Ви самі зможете знайти всі необхідні відповіді.

Риби. Присвятіть час своїм бажанням, згадайте про свої мрії. Пошукайте внутрішню гармонію, побалуйте себе. Ситуація дасть вам змогу не напружуватися.